Spoordreef 1, 4765 SP Zevenbergschen Hoek
Ma-vr: 06.00- 18.00 u - Za: 07.00 – 12.00 u

Chauffeur CE voor het transport van stalen rijplaten en houten rijschotten

Voor het transport van stalen rijplaten en houten rijschotten zijn wij op zoek naar een CE chauffeur! Als chauffeur van Fievet-Lambregts rij je op een vaste trekker-opleggercombinatie met autolaadkraan en ben je zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van je auto. De auto is voorzien van een afstandsbediening, waarmee de auto vanaf de autolaadkraan verreden kan worden. Vanuit de opslag in Zevenbergschen Hoek breng je de rijplaten en rijschotten naar allerlei bouwlocaties, evenementen, grote projecten enzovoort en moeten ze later weer worden opgehaald, geen dag is hetzelfde! Het werkgebied ligt door de hele Benelux. Je komt terecht in een hechte groep chauffeurs die hun vak verstaan en een gezellige organisatie. Een CE rijbewijs, code95 en ervaring met autolaadkraan zijn een pré. Interesse?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel naar +31168452517.

    Sollicitatieformulier

    CV upload: