Spoordreef 1, 4765 SP Zevenbergschen Hoek
Ma-vr: 06.00- 18.00 u - Za: 07.00 – 12.00 u

Container chauffeur

Wij zijn op zoek naar container chauffeurs die in de regio Moerdijk – Rotterdam/Maasvlakte – richting West-Brabant rijden. Dat betekent dat je elke avond lekker thuis bent. Maar indien het nodig is en je moet blijven overnachten, is dat ook geen probleem voor je. Voor ‘oude rotten’ in het vak met ervaring is bij ons altijd plaats. Heb je geen ervaring of rijbewijs maar heb je wel de ambitie om container chauffeur te worden bij Lambregts Transport, dan is het mogelijk om je rijbewijs te halen en bij ons het vak te leren. Je komt terecht in een hechte groep chauffeurs die hun vak verstaan en in een gezellige organisatie met vrijmibo’s, sinterklaasmiddagen, jaarlijkse BBQ’s en personeelsuitjes. Het familiegevoel binnen ons bedrijf is dan ook écht aanwezig. Heb je interesse om bij ons te komen werken?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel naar +31168452517.

    Sollicitatieformulier

    CV upload: