Spoordreef 1, 4765 SP Zevenbergschen Hoek
Ma-vr: 06.00- 18.00 u - Za: 07.00 – 12.00 u
Historie oud&nieuw Lambregts Transport

Over Lambregts Transport

Over Lambregts - historie

Lambregts Transport is een echt familiebedrijf. In 1966 opgericht door de heer C.L. Lambregts, nu in handen van de tweede generatie broers Jan, Corné en David en inmiddels is ook de derde generatie – Kevin de zoon van Jan – werkzaam in het bedrijf. Na eerder aan Hoofdstraat 60 (1966-1987) en Hoofdstraat 125 (1987-2008) gevestigd te zijn, is de Spoordreef sinds (2008) de locatie vanwaar de werkzaamheden van Lambregts Transport plaatsvinden.

Het bedrijf is in het ruim 50-jarig bestaan mee gegroeid met hun klanten. Begonnen met een enkele DAF, bestaat het huidige wagenpark uit 50 trekkers, bestaande uit voornamelijk DAF, maar ook Volvo, Mercedes-Benz en meer dan 100 getrokken eenheden.

Historie Lambregts Transport
Historie Lambregts Transport DAF
Historie Lambregts Transport oprichter vader en zonen Lambregts
Historie Lambregts Transport DAF

Over Lambregts - heden

Met een team van 65 loyale medewerkers, 50 trekkende eenheden en meer dan 100 getrokken eenheden verplaatst Lambregts-Transport dagelijks tonnen materialen in geheel Nederland maar ook in België en Duitsland. In ons familiebedrijf is iedereen onderdeel van de familie en zijn we gewend snel te kunnen schakelen, houden wij van korte lijnen en doen we wat we zeggen!

Door de flexibiliteit van onze medewerkers en de grote hoeveelheid aan getrokken eenheden kunnen wij veel volume verwerken. Mocht het volume toch te groot worden? Dan zetten wij charters in met behulp van vaste eigen rijders of collega transportbedrijven.

Met ons brede dienstenpakket, zoals opslag en natransport, spelen wij in op de transportbehoeften van onze klanten.

Door eigen onderhoud en wasstraat zijn wij niet afhankelijk van derden en is ons wagenpark altijd in topconditie!

Met het oog op de toekomst ontwikkelen wij mee. Dit doen we door verder te automatiseren, zoals bijvoorbeeld met een track & trace systeem.

Containertransport en opslag natransport wasstraat Lambregts Transport Zevenbergschen Hoek