Lambregts Transport viert 55-jarig bestaan

Op 6 augustus was het precies 55 jaar geleden dat oprichter C.L. Lambregts startte met Lambregts Transport, die dag kreeg hij zijn eerste vrachtwagen geleverd. Vanaf dat moment is ons bedrijf uitgegroeid tot de logistieke dienstverlener die het vandaag de dag is. Met maar liefst 50 trucks, meer dan 110 trailers en ruim 70 mensen staan wij elke dag klaar om onze klanten te bedienen. Naast transport hebben wij ons dienstenpakket ook uit weten te breiden met op-, en overslag. Oprecht trots zijn wij op onze medewerkers, met hen hebben we het bedrijf op weten te bouwen tot wat wat het nu is. Dankbaar zijn wij al onze klanten, leveranciers en andere relaties voor de fijne samenwerking. Met veel goede zin en positiviteit gaan wij de komende 55 jaar tegemoet en we hopen op een vruchtbare toekomst!