Dankzij partnerschap met Lambregts Transport, kan Zwaagstra Beton door heel Nederland snel leveren

Samenwerking-Lambregts-Transport-Zwaagstra-Beton

Op de website van Zwaagstra Beton is onlangs een artikel gepubliceerd over de samenwerking met Lambregts Transport:

“Tussen de Zeeuwse plaatsen Borssele en Rilland wordt gewerkt aan een nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding. In opdracht van BAM Infra leverde Zwaagstra Beton, net als voor een soortgelijk project enkele jaren eerder in Groningen, de betonplaten voor de bouwwegen in het gebied. Het partnerschap met Lambregts Transport kwam daarbij als geroepen.

“Groningen was voor ons prima te doen, maar naar Zeeland is het al gauw 300 kilometer”, zegt André Veerkamp, verkoop buitendienst bij Zwaagstra Beton. “En met tienduizenden betonplaten moet er dan heel wat gereden worden. Daarom zochten we contact met Lambregts Transport. We werken al langer met ze samen en altijd tot volle tevredenheid. Ze hebben ons met dit project ook weer enorm geholpen.”

Lambregts Transport is gevestigd in het Noord-Brabantse Zevenbergschen Hoek, niet ver van Zeeland, en is gespecialiseerd in het vervoeren en tijdelijk opslaan van onder meer zeecontainers, bouwmaterialen en betonproducten. Eigenaar Jan Lambregts: “We rijden door heel Nederland en komen ook in België en Duitsland. Als we in het noorden van het land zijn en met een lege wagen terugrijden, laten we dat Zwaagstra weten. Zo hebben we regelmatig uit Hoogeveen een vracht betonproducten meegenomen voor een opdracht bij ons in de buurt. Op hun beurt nemen de mensen van Zwaagstra contact met ons op als ze een vracht voor ons hebben.”

Voor het hoogspanningsproject in Zeeland maakte Lambregts meer dan duizend ritten. “Het was onze eerste grote klus voor Zwaagstra Beton. Voor een groothandel in zand, grind en split nabij Breda hebben we onlangs ook nog vierduizend platen getransporteerd.” In beide gevallen werd een groot deel van de platen tijdelijk op het opslagterrein van Lambregts gestald. Accountmanager Veerkamp van Zwaagstra Beton: “Zodra de platen nodig waren op de projectlocatie, kon Lambregts ze vrijwel gelijk daarheen brengen. Zo konden er veel platen in korte tijd geleverd worden. Dat redden we vanuit Hoogeveen natuurlijk niet zo snel.”

De samenwerking tussen Zwaagstra en Lambregts gaat al heel wat jaren terug. Lambregts: “Het zijn niet alleen de grote klussen, we doen ook regelmatig kleinere leveringen, zoals enkele betonplaten voor een boer. De samenwerking verloopt heel prettig. We gunnen elkaar veel.”

Een mooi stuk tekst over de prettige samenwerking met een van onze klanten. Inmiddels hebben wij met vele klanten een jarenlange relatie opgebouwd, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

bron: https://www.zwaagstrabeton.nl/