Spoordreef 1, 4765 SP Zevenbergschen Hoek
Ma-vr: 06.00- 18.00 u - Za: 07.00 – 12.00 u

Lambregts Transport viert 55-jarig bestaan

Op 6 augustus was het precies 55 jaar geleden dat oprichter C.L. Lambregts startte met Lambregts Transport, die dag kreeg hij zijn eerste vrachtwagen geleverd. Vanaf dat moment is ons bedrijf uitgegroeid tot de logistieke dienstverlener die het vandaag de dag is. Met maar liefst 50 trucks, meer dan 110 trailers en ruim 70 mensen staan wij elke dag klaar om onze klanten te bedienen. Naast transport hebben wij ons dienstenpakket ook uit weten te breiden met op-, en overslag. Oprecht trots zijn wij op onze medewerkers, met hen hebben we het bedrijf op weten te bouwen tot wat wat het nu is. Dankbaar zijn wij al onze klanten, leveranciers en andere relaties voor de fijne samenwerking. Met veel goede zin en positiviteit gaan wij de komende 55 jaar tegemoet en we hopen op een vruchtbare toekomst!

12,5 jarig jubileum Ton

12,5 jaar in dienst is reden tot een feestje. Containerchauffeur Ton was onlangs 12,5 jaar in dienst bij Lambregts Transport en dat hebben we gevierd met een lekkere taart. Bedankt voor je inzet Ton en op naar de volgende 12,5 jaar!!

Jubileum_Ton

Overname Fievet Transport door Lambregts Transport

Met de overname per 1 april 2021 van Fievet Transport is transport van rijplaten en draglineschotten aan de diensten van Lambregts Transport toegevoegd.

De samenwerking van Fievet en Lambregts was al geruime tijd een feit, de rijplaten en draglineschotten lagen al deels opgeslagen op het terrein van Lambregts Transport in Zevenbergschen Hoek. Met de daadwerkelijke overname rijden nu vijf DAF trekker-oplegger combinaties met autolaadkraan onder de gezamenlijke vlag van Fievet Lambregts. Sjef Fievet is met verdiend pensioen gegaan. Gerard Fievet blijft voorlopig nog werkzaam bij Lambregts Transport om de planning en werkzaamheden in goede banen te leiden. Tevens zijn er vijf chauffeurs mee overgegaan.

Fievet, van origine Bredaas bedrijf was in oorsprong een kolentransportbedrijf. Met het verdwijnen van kolen in de huishoudens specialiseerde het bedrijf zich in andere vormen van transport.